Externa föreläsningar

Vi bjuder in föreläsare som har kunskap eller erfarenhet kring NPF svårigheter. Det kan vara yrkesmässiga eller personliga. Attention subventionerar en del av entréavgiften för medlemmarna. Har du något förslag på föreläsare som vi kan bjuda in? Hör gärna av dig till oss via info@attentionhstd.se

 

Aktiviteter

Vi ordnar badkvällar på Halmstad Arena bad för medlemmar. Attention hyr badet efter stängning och är endast öppet för medlemmar. Ingen föranmälan krävs. Föräldrar ansvarar för sina barn.

Vi ordnar biokvällar på SF Bio i Halmstad för medlemmar. Föräldrar ansvarar för sina barn. Det är begränsat antal biljetter för varje tillfälle och föranmälan krävs. Anmälan görs till info@attentionhstd.se

Vi bjuder in till aktivitet och rörelse på Freemovr för medlemmar. Ingen föranmälan krävs. Föräldrar ansvarar för sina barn.

 

Träffpunkt Attention

Under 2018 kommer vi ha träffpunkt Attention dit alla välkomna. Vi diskuterar kring olika teman såsom ADHD på jobbet och anhörigperspektiv med mera. Plats: Nässjögatan 10. Titta i kalendern för datum och tid.

 

Aktiviteterna läggs in i kalendern här på hemsidan. Är du intresserad av att delta? Håll utkik i kalendern för mer information om när aktiviteterna erbjuds och vilken åldersgräns som gäller för respektive aktivitet.